Onze bieren


Hieronder vindt u een overzicht van al onze bieren.

Deze zijn gebrouwen in samenwerking met brouwerij Beerselect, zo kunnen wij bier leveren van optimale kwaliteit.

_MG_2032

Nobilem Blond


Laat u niet misleiden door het lage alcoholpercentage (4,2%) van Nobilem Blond, dit is nog steeds een bier van hoge gisting met nagisting op fles.

De aromahop Centennial zorgt onmiddellijk voor een aangename florale geur bij het uitschenken. In het rijke smaakpallet kan u de smaak van korianderzaadjes terugvinden maar eveneens zijn er fruitige toetsen aanwezig waarbij citrusvruchten en banaan de bovenhand nemen. In combinatie met een zachte bitterheid bij de afdronk zorgt dit voor een verrassend frisse smaak en een dorstlessend effect!


Nobilem Blond bewaart u best rechtopstaand, koel en in een donkere ruimte. Vlot inschenken bij een temperatuur tussen 4 en 7 graden Celsius brengt de smaak het meest tot zijn recht. Het is aangeraden om voor het uitschenken van de bodem even te walsen met het flesje.


Medailles: Brussels Beer Challenge 2021 Zilver & Asia Beer Challenge 2021 Zilver


ABV: 4,2%


Nobilem Tripel


Nobilem Tripel is een blond-/amberkleurig bier van hoge gisting met nagisting op fles. Ondanks een alcoholpercentage van 8.2%, is het bier vlot drinkbaar dankzij een uitgebalanceerd recept. Nobilem Tripel dankt zijn smaak aan de zorgvuldige selectie van gebruikte ingrediënten die zorgen voor een smaakpallet dat zacht granig en lichtzoet start en uitmond in citrustoetsen en een fijne kruidigheid. De hoppen in het bijzonder zorgen voor aangename bitterheid zoals een Belgische Tripel het betaamt.


Wij raden u aan om uw Nobilem Tripel rechtopstaand, koel en in een donkere ruimte te bewaren. Rustig en in één trok inschenken bij een temperatuur van 4 tot 7 graden Celsius, zorgt voor de perfecte belevenis. U kan er voor kiezen om de gistbodem al dan niet mee uit te schenken, deze mee uitgieten verandert de smaak van het bier, ontdek de verschillen vooral zelf!


Medailles: Asia Beer Challenge 2021 Goud


ABV: 8,2%

Nobilem_Lotte_1

Nobilem Rubi


Nobilem Rubi is een fruitbier op basis van kersen en frambozen. Tijdens het brouwproces worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Al van bij het uitschenken zal u de mooie rode kleur opmerken alsook de licht roze schijn van de volle schuimkraag.


Het bier ruikt heerlijk zoet maar laat u tijdens het proeven vooral verrassen door het samenspel van de zoete frambozen met de licht zure kersen. Doorheen het drinken is ook steeds de zachte bitterheid van de aanwezige hoppen te merken.


Nobilem Rubi bewaart u best rechtopstaand, koel en in een donkere ruimte. Vlot inschenken bij een temperatuur tussen 4 en 7 graden Celsius brengt de smaak het meest tot zijn recht. 


Medailles: Ons hart heeft Rubi alvast gestolen.


ABV: 4,5%