Nobilem is een biermerk gedreven door een team jonge ondernemers. Met onze Premium Tripel wouden we de markt meteen binnenkomen met een hoogvlieger. Gedurende 3 jaar zijn we intensief bezig geweest met het verbeteren en verfijnen van ons recept om zo tot de - voor ons – ideale tripel te komen. Recent hebben wij ook Nobilem blond gelanceerd als frisse aanvulling aan ons assortiment. Een ideale dorstlesser met weinig alcohol.


Onze bieren zijn gebrouwen in samenwerking met Brouwerij Beerselect. Zo kunnen wij bier van de hoogste kwaliteit garanderen.


Wij zijn er van overtuigd dat de capaciteiten van onze bieren verder reiken dan het simpelweg achterover slaan van een biertje. Een Nobilem Tripel of Nobilem Blond kan niet alleen gedronken worden, maar kan ook echt geapprecieerd worden.

Wij plaatsen Nobilem zonder enige twijfel naast kwaliteitsvolle wijn of cava. Zelfs durven we stellen dat ons bier niet moet onderdoen voor een glas champagne. Nobilem kan op verscheidene gelegenheden genoten worden: zowel in de vorm van een bijpassend bier op restaurant, als gezellig op café of in de zon op een terrasje. Bovendien doet het, net zo goed als een glaasje bubbels, ook dienst op een receptie.


De naam Nobilem vindt zijn herkomst in de Latijnse taal en is afgeleid van het woord Nobilis. Dit betekent niets minder dan ‘geprezen, voortreffelijk of uitstekend’. Met deze benaming verwijzen wij graag naar de heerlijke smaken van onze bieren. Genieten van kwaliteit staat in onze beleving namelijk centraal.